9645-omgeving Ygrande

Objectnummer 9645

Kenmerken van deze woning: Verkocht

Objectnummer: 9645

Prijs

€ 97.200

Perceel

2776m²

Woonoppervlak

130m²

Ligging

Vrijstaande woning

Slaapkamers

4

Badkamers

1 en een 1/2

Omschrijving:


Aan de rand van dit kleine stadje vindt u dit zeer aangename huis.  Vlakbij het oudste eikenbos van Europa  “ Foret de Tronçais “.


Dit huis is ideaal voor een gezin, dierenliefhebbers of beide, dit, vanwege zijn omheinde tuin van 2776m2.


De begane grond van het huis bestaat uit een kleine entree, een ruime eetkamer met een open keuken, een slaapkamer, badkamer, apart toilet en een knusse woonkamer met pelletkachel.


In de woonkamer staat een trap die u naar de eerste verdieping brengt.  Op de eerste étage is  een open ruimte, waar nu een zitje staat.  Verder drie lichte slaapkamers en een badkamer verder af te maken. De badkamer is al voorzien van een wastafel en een toilet.


Wanneer u  de keuken uit loopt, komt u in de veranda terecht. Deze loopt over de hele lengte van het huis. Via de veranda bereikt u de tuin met een garage, bijgebouwen, kelder en een put.


Het huis is voorzien van centrale verwarming op olie, water, elektriciteit, telefoon, dubbele beglazing en het huis is aangesloten op het riool.


Alle voorzieningen  liggen op 10 minuten lopen. In dit stadje zijn er  diverse winkels, supermarkt, restaurant, artsen en een kleuterschool, basisschool en voortgezet onderwijs. 


Alles ligt dus om de hoek!


In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. In deze streek zijn mooie steden te bezichtigen zoal Moulins, Vichy en niet te vergeten Clermont Ferrand.