8413-Le Breuil

Objectnummer 8413

Kenmerken van deze woning:

Objectnummer 8413     VERKOCHT

Prijs

€135.000

Perceel

8600m²

Woonoppervlak

115m²

Ligging

Vrijstaand

Slaapkamers

3

Badkamers

1

Genieten doet u zeer zeker op dit heerlijke plekje, want zo zijn er niet veel meer. Uniek gelegen tussen de heuvels en bossen. Wanneer u van de natuur houdt, dan komt u hier echt tot rust.

 

De knusse woning is voorzien van een woonkamer, mooie lichte keuken met houtkachel, berging en een veranda, waar u zelfs in de winter kunt genieten van het uitzicht over de bossen.  

 

Op de tussenverdieping bevinden zich twee ruimtes en de badkamer met douchecabine, wastafel, toilet, boiler en wasmachine.

 

Vanuit de tussenverdieping komt u op de eerste étage. Hier zijn twee ruimere slaapkamers waarvan één met wastafel, één kleine slaapkamer met aan beide kanten een berging en een gang.

 

In de tuin staat een grote schuur van ongeveer 90m² die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken.  Deze is voorzien van elektriciteit.

 

Totale oppervlakte van het terrein is ongeveer 8600m². Deze is gesplitst door een smalle weg.

 

Verder; verwarming op hout en elektra, water, elektriciteit, septic tank en dubbele beglazing Het dak is gerenoveerd en geïsoleerd.  Dpe volgt.

 

De eerste faciliteiten zijn op 6 km. Alle andere faciliteiten op ongeveer 12 km.


Wanneer u van rust en stilte houdt dan zit u hier zeker goed.

 

In deze regio kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Op ongeveer 30 minuten rijden ligt “Loge des Gardes” ’s Winters kunt u hier skiën en langlaufen en in de zomer kunt u onder andere rodelen.  Wilt u toch ook eens een gezellig terrasje pakken dan kan dit in Vichy of Moulins