10118-Viplaix

Objectnummer 10118 in prijs verlaagd

Kenmerken van deze woning:

Objectnummer: 10118 

Prijs

€ 67.580

Perceel

1000m²

Woonoppervlak

78m²

Ligging

Vrijstaand tussen de weilanden

Slaapkamers

2

Badkamers

1

Omschrijving:


Op de rand van de Cher, maar nog net in de Allier, ligt deze longère op zijn nieuwe bewoners te wachten. U kunt er zo in, zonder te moeten renoveren en dat voor een leuke prijs!

 

De indeling is als volgt: u komt binnen in de woonkamer met houtkachel.  De woonkamer staat in verbinding met een gedeeltelijke open keuken. Vanuit de woonkamer kunt u met de trap naar boven.

 

Op deze étage bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer. De eerste slaapkamer is zeer ruim, de tweede slaapkamer heeft een standaard afmeting van 9m².  Naast de kleinere slaapkamer ligt de badkamer, deze bestaat uit  een wastafel, bad met douche en het toilet.

 

Deze longère/ langgevel boererij  heeft een lengte van 30 meter en bestaat uit: een hangar, knechten woning, ruime schuur, het woonhuis en een klein schuurtje.

 

Van de knechtenwoning kunt u een leuk logeerhuisje maken. Op de begane grond zijn twee ruimtes waarvan één met een trap naar een ruime zolder.

 

Er is water, elektriciteit, telefoon, grotendeels dubbele beglazing, houtkachel en een fosse septiek. Ook al is het huis gelijk bewoonbaar, toch heeft het huis een opfrissingsbeurt en onderhoud nodig!

 

De eerste faciliteiten zijn op ongeveer 4 km. Alle andere faciliteiten op ongeveer 24 km.

 

Bent u opzoek naar een woning op een terrein van een kleine 1000m² met nog een authentieke sfeer in een agrarische en licht glooiende omgeving, dan is dit het huis wat u zoekt.

 

DPE volgt